Kdo sem?

Sem nekdo, ki verjame, da je vse mogoče. Otroštvo sem preživela med Lokvijo in Nanosom, študirala sociologijo v Ljubljani in našla svoj dom v Kopru. Delovne in življenjske izkušnje sem nabirala kot vodja poletnega festivala, organizatorka porok, razvijalka spletnih strani, kinologinja… “Ustalila” sem se z lastnim podjetjem, kjer uživam ob soočanju z novimi izzivi. Nove ideje in novi projekti. Kavica v centru mesta ob dobri knjigi. Norije s sinčkom na mestni plaži. Večeri ob ognju s kozarcem vina v dobri družbi. In še kaj bi se našlo.

Raziskovanje

Rada raziskujem nove kraje, pa naj bodo oddaljeni 10 ali 1000 km. Včasih se največji zakladi skrivajo pred našim pragom.

Knjige

Knjige so moja strast in pobeg v deželo besed in črk – pravljične ali znanstvene. Knjižna polica pa je v naši hiši obvezen kos pohištva.

Ustvarjanje

Veliko reči lahko naredimo sami, od igrač, cvetličnih gredic ali pohištva. Vse kar potrebujemo je le čas in volja, ostalo dobimo po poti.

Načrtovanje

Načrtovanje in organiziranje mi je od nekdaj všeč. Dogodki, postavitev pohištva, delo v podjetju in še kaj. Vse se začne s svinčnikom in papirjem.

Zadnje objave

Iz mojega vsakdana

Riževi rezanci s kozicami

Ideja za okusno morsko kosilo h kateremu dobro sede belo vino. Priprava je enostavna in relativno hitra. Najprej v ponvi na olju popražimo čebulo, česen in neolupljene kozice. Kozice odstranimo in čebulo zalijemo s vinom in smetano, ter vse skupaj pokuhamo. Dodamo...

Organizacija poroke

Po par letih sem se spet znašla v vlogi organizatorke poroke. Poroka se bo odvijala v pravljičnem okolju Divaškega muzeja. V bistu… Sem v resnici prav pogrešala poroke :)  ...

Prenova stanovanja #4 – montaža notranjih vrat

S pomočjo očeta sem se lotila tudi montaže notranjih vrat. Notranja vrata v stanovanju sem sicer samo obnovila, vrata v kopalnico pa je bilo potrebno še montirati, saj sem vhod v kopalnico iz balkona preselila v dnevno sobo :) Ker sem pri prenovi stanovanja želela...